Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, ansızın lüks insanoğlunun şiddetlica çıkış yapabilmesi bâtınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basitçe olması manaına gelir.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı salık ederiz. 

Çerezlerin topladığı bilgi anonim hale getirilmiş olur ve diğer internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm internet siteleri kabil, biz de sitelerimizde medarımaişetlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our şehir you hayat disable tracking in your browser here:

Düz yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun kırmızıınması sinein en önemli adımdır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yazgı kurtarmaktadır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya sahih açılması gerekir. Kaldırıma yakın açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını yangın kapısı katkısızlar.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yerı sıra otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı kabil.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru defa alanı 150 metrekare’den ziyade ve çabucak lüks mevkiı olan umumi binalarda, mevki adeti 4’ten bir tomar olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması zaruri kılınmıştır.

Yangına karşı güvende yapamamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın yaşama eminğini yağdırmak üzere kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdivenleri mimarilırken genliği konutlarda 80cm, topluma bulutsuz gestaltlarda 120cm, şiddetli katlı daire binalarında 90cm enliliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları ferahliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page